Concert pascal
MOPAN Suceava

Lungmegtrajul „Titane”, regizat de Julia Ducournau, a fost recompensat sâmbătă seară cu trofeul Palme d’Or, la finalul celei de-a 74-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, care a fost marcată de măsuri de siguranţă în contextul sanitar, dar şi de strălucirea şi prezenţa vedetelor. O gafă de proporţii a cineastului Spike Lee, preşedintele juriului, a făcut ca numele marelui câştigător să fie cunoscut de la începutul galei, notează click.ro.

După un an de pauză, din cauza pandemiei, trofeul Palme d’Or este din nou acordat. În 2019, el a revenit sud-coreeanului Bong Joon Ho, pentru „Parasite”. Palme d’Or a revenit anul acesta filmului „Titane”, regizat de Julia Ducournau, o viziune horror radicală, după cum au descris-o criticii, anunță News.ro. „Mulţumită ţie seara asta este incredibilă”, i-a spus regizoarea franceză lui Spike Lee. Este a doua oară când un film regizat de o femeie câştigă marele premiu, după „The Piano”, de Jane Campion, în 1993, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cannes-2021-pelicula-titane-premiata-cu-trofeul-palme-dor-lista-completa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava