MOPAN Suceava

România a cucerit nu mai puţin de 19 medalii la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori I și II, desfăşurate de curând, la Struga, în Macedonia de Nord. „Tricolorii” au obţinut 8 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 4 de bronz, ocupând primul loc în clasamentul pe națiuni. Din delegația țării noastre au făcut parte și mai mulți sportivi de la CSM Suceava, pregătiți de Ioan Despa.

Bogdan Moaleș, a devenit campion balcanic la juniori II în proba de 4 rame, trecându-și în palmares și medalia de argint, cu barca de 8+1. Nu mai puțin de trei clasări pe podium a reușit Marian Guia, un loc doi, în proba de simplu a juniorilor II, și două locuri trei în probele de 4 vâsle și 8+1. În ce-l privește pe Antonel Avăcăriței, acesta s-a întors de la Balcaniadă cu două medalii de bronz, în probele de 8+1 și 4 vâsle, ale juniorilor II, în vreme de Andreea Todirică a devenit vicecampioană balcanică cu echipajul feminin de 8+1, la aceeași categorie de vârstă.

La juniori I, Andrei Ciornei și-a îmbogățit palmaresul cu două medalii de argint, cu bărcile de 8+1 și 4 rame.

La aceeași competiție s-a remarcat și Sebastian Tașcă, sportiv antrenat de Vasile Avrămia la CN „Nicu Gane” Fălticeni, care a cucerit trei medalii de bronz în întrecerea juniorilor II, în probele masculine de 8+1, 4 vâsle și dublu vâsle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava