Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Varese în Italia s-au desfășurat Campionatele Europene de Canotaj. România a obținut lafinalul competiției șase medalii, două de aur și patru de argint, în urma acestor rezultate țara noastră ocupând locul al patrulea pe națiuni.

Din echipajul bărcii masculine de 8+1, clasată pe poziția secundă, în spatele Marii Britanii, a făcut parte și Florin Arteni Fîntînariu, legitimat la CSM Suceava, alături de alți sportivi născuți în județul Suceava, precum Florin Lehaci, Constantin Radu și Sergiu Bejan.

În ce o privește pe suceveanca Nicoleta Ancuța Bodnar, a reușit să își apere titlul european cucerit anul trecut în proba de dublu vâsle, concurând alături de Simona Radiș.

Cea de-a doua medalie de aur pentru România a fost adusă de barca feminină de 8+1, care a avut în componență patru sportive originare din județul nostru, Maria Magdalena Rusu, Viviana Bejinariu, Maria Tivodariu și Ioana Vrînceanu. „Tricolorele” au făcut o cursă perfectă, conducând de la început până la sfârșit. La final echipajul României a avut un avans de peste 3 secunde față de Olanda și aproape 8 secunde în fața Rusiei.

De asemenea, sucevenii Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari și-au adus din plin contribuția la medalia de argint cucerită de echipajul de patru rame masculin al țării noastre, în vreme ce dubla campioană mondială Gianina Beleagă și-a trecut în palmares și titlu de vicecampioană europeană la simplu feminin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava