MOPAN Suceava

Echipajul feminin de opt rame plus cârmaci al României s-a calificat direct în finala Campionatelor Mondiale de canotaj de la Racice (Cehia), în timp ce echipajul masculin de 8+1 va trage în recalificări.

În grupa preliminară, care a stabilit culoarele pentru finala din 25 septembrie, ambarcaţiunea de 8+1 a României, compusă din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu şi Victoria Ştefania Petreanu, a ocupat locul cinci (6min17sec39/100), calificându-se în finală alături de SUA, Canada, Olanda, Australia şi China. Magdalena Rusu este originară din Fălticeni, iar Maria Tivodariu din Câmpulung Molodvenesc.

În proba masculină de 8+1, echipajul tricolor (Mihăiţă Ţigănescu/Mugurel Semciuc/Florin Arteni/Constantin Adam/Marius Cozmiuc/Sergiu Bejan/Ştefan Berariu/Florin Lehaci/Adrian Munteanu) a ocupat locul secund în prima serie cu 5min32sec93/100, după Marea Britanie (5min31sec29/100), care a obţinut calificarea directă în finală.

Barca de 8+1 a României va concura în faza recalificărilor care este prevăzută pe 23 septembrie.

Eechipajul românesc de patru vâsle (Elena Logofătu/Cristina Drugă/ Ioana Moroşan/Patricia Cireş) a ocupat locul patru în recalificări (6min30sec56/100), după Noua Zeelandă, Germania şi Polonia, şi a ratat prezenţa în semifinale, urmând să concureze în finala C.

România, care participă la Mondialele de la Racice cu 11 ambarcaţiuni şi 35 de sportivi, are deja opt echipaje în semifinale şi unul în finală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava