Concert pascal
MOPAN Suceava

La Varese, în Italia, s-au încheiat de curând Campionatele Mondiale de Juniori și Tineret la canotaj, competiție la care delegația României a reușit să cucerească șapte medalii, două de aur, două de argint și trei de bronz. Printre cei care au urcat pe podiumul de premiere s-au aflat și trei sportivi pregătiți la CSM Suceava de antrenorul Ioan Despa.

Andreea Todirică a reușit să devină campioană mondială de juniori cu echipajul de patru vâsle feminin al țării noastre, din care au mai făcut parte Iulia Valentina Nedelcu, Delia Mirabela Gradinaciuc și Ana-Maria Matran.

Printre medaliați s-a numărat și echipajul de patru plus unu rame feminin, unde suceveanca Narcisa Florentina Negură și colegele sale de barcă Andreea Petras, Beatrice Piseru, Georgiana Blanariu și Irina Lucia Andreea Despa au terminat cursa pe locul al treilea.

Tot medalie de bronz a cucerit și Cosmin Pleșescu în proba de patru rame masculin, alături de coechipierii săi Eduard Angel Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian și Marian Ștefan Dunca.

Alți patru canotori de la CSM Suceava, este vorba de Andrei Ciornei, Marian Guia, Antonel Avăcăriței și Bogdan Moaleș, s-au clasat pe locul al optulea la Mondialele din Italia cu barca masculină de 8+1 a României, în vreme ce Denisa Ailincăi a terminat pe poziția a șaptea în proba de dublu rame feminin.

„Sunt performanțe de excepție pentru care toți acești sportivi merită felicitări. Mulțumim Primăriei Suceava pentru sprijinul acordat până acum și sper să fim susținuți în continuare”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava