Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Naționale de Ergometru, competiție care adună cei mai buni canotori români în perioada de iarnă, s-a încheiat recent la Deva. Sucevenii s-au numărat din nou printre protagoniști reușind să urce mai multe ori pe podiumul de premiere.

Bogdan Casian Murariu a obținut medalia de argint în proba de simplu, categoria ușoară la seniori.

La juniori, sucevenii au fost mai ”productivi” cucerind patru medalii de aur. Echipajele de patru, formate din Marian Guia, Antonel Avăcăriței, Andrei Ciornei și Sebastian Mocanu, la juniori I, cel de patru la juniori II, Ștefănuț Airinei, Iulian Iacob, Sebastian Lupu și Marian Trisciuc, dublul Cristian Pascari –Iustin Iacob, la juniori III și Gabriela Tivodariu, la simplu juniori II, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

CSM Suceava  a mai obținut două medalii de argint prin dublul Denisa Ailincăi și Andreea Todirică, la juniori II și Constantin Tricolici la simplu juniori II și o medalie de bronz prin Iulica Maria Ursu, la simplu junioare II.

”Sunt foarte mulțumit de performanțele realizate de sportivii noștri și am mari speranțe pentru competițiile ce vor urma. Vreau să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijin, conducerii clubului nostru și tuturor celor care ne-au ajutat” a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava