MOPAN Suceava

Recent, la Târgu Mureș s-a desfășurat Campionatul Național de ergometru pentru seniori și juniori, competiție la care au participat cei mai buni canotori din România. Sportivii de la CSM Suceava au făcut și de această dată o figură frumoasă, urcând din nou pe podiumul de premiere.

Bogdan Murariu a reușit o performanță deosebită devenind campion național de seniori în proba de simplu. Medalie de aur a obținut și Marian Guia, care s-a impus în proba de simplu a juniorilor II. La aceeași categorie de vârstă, dublul Antonel Avăcăriței – Bogdan Moaleș a cucerit medalia de argint, la fel ca și Denisa Ailincăi, la simplu feminin. De asemenea, în întrecerea juniorilor I au mai prins podiumul Florentina Neculăeasa, în proba de simplu, și dublul Andrei Ciornei – Cosmin Pleșescu.

„Sportivii noștri s-au descurcat admirabil, așa cum au făcut-o și în anii trecuți. Pentru noi este important ca timpii obținuți să fie competitivi. În orice caz, aceste rezultate au venit după ore de antrenamente dificle și sacrificii, mai ales în această perioadă complicată din cauza pandemiei cu coronavirus. Secția de canotaj de la CSM Suceava punctează constant în competițiile naționale și internaționale și speră să fie susținută și în continuare de autoritățile locale. Acești tineri sportivi au demonstrat că merită toată susținerea”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava