Concert pascal
MOPAN Suceava

Cosmin Pascari, cel mai bun sportiv al judeţului Suceava, a fost foarte aproape de o medalie la Cupa Mondială de Canotaj care a avut loc la finele săptămânii treedcute la Lucerna.
Cel mai tânăr echipaj românesc prezent într-o finală A în Elveţia, cel masculin de 2 rame, având în componență cei mai tineri participanți în regată (ambii 19 ani), Mihăiță Țigănașu și sportivul de la CSM Suceava, Cosmin Pascari, a ocupat locul 4, în 6min48sec300/100, primul loc fiind ocupat de Noua Zeelandă, în 6min34sec500/1000. Suceveanul a arătat o revenire de formă după ce a fost uşor accidentat şi promite înaintea Campionatelor Naţionale şi a Mondialului din SUA.
La 2 vâsle masculin, Ioan Prundeanu și Marian Enache au ocupat locul 5 în finala B, în 6min35sec840/, primul loc în această finală fiind ocupat de Canada — 6min24sec310/1000.
România a fost prezentă cu patru echipaje la cea de a treia etapă de Cupă Mondială la canotaj din 2017. Această Regată, care se desfășoară la Lucerna, este cea mai importanta competiție dinaintea Campionatului Mondial din SUA-Sarasota.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava