MOPAN Suceava

Orșova a găzduit de curând, în organizarea Federației Române de Canotaj, Cupa României pentru juniori 1. Din nou, sportivii de la CSM Suceava, pregătiți de Ioan Despa, s-au numărat printre protagoniștii întrecerii, cucerind opt medalii.

Aurul a revenit Andreei Todirică, în proba de simplu, argintul aceleeași Andreea Todirică împreună cu Denisa Ailincăi, la dublu rame feminin, lui Andrei Ciornei și Cosmin Pleșescu, la dublu vâsle și dublu rame masculine, iar bronzul Denisei Ailincăi alături de Narcisa Negură la dublu vâsle feminin, lui Bogdănel Moaleș, în proba de simplu, lui Bogdan Murariu, Antonel Avăcăriței, Marian Guia și Sebastian Mocanu, la patru vâsle și patru rame masculin.

„Rezultatele sunt peste așteptări, dar sunt rezultatuleforturilor depuse de sportivii noștri la antrenamente. Cred că putea obține și mai multe medalii dacă am fi putut conta pe Florentina Neculăeasa și Petruța Popa, care se află în cantonament la Iași, cu lotul național feminin, în vederea participării la Campionatul Mondial, din luna august, din Bulgaria. La această importantă competiție vor participa și trei băieți de la CSM Suceava, este vorba de Andrei Ciornei, Cosmin Pleșescu și Sebastian Mocanu. Avem o generație de excepție, cu mare potențial, de aceea sperăm că vom primi susținere din partea Primăriei Suceava”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava