MOPAN Suceava

Delegația României a cucerit un total de 15 medalii, dintre care 9 de aur, 3 de argint și 3 de bronz, la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori, care s-au desfășurat zilele trecute, la Visegrad, în Bosnia și Herțegovina. Sucevenii s-au făcut din nou remarcați, antrenorii Ioan Despa și Vasile Avrămia, de la CSM Suceava și respectiv, de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni având elevi printre medaliați.

CSM Suceava a fost pe podiumul de premiere cu Andreea Todirică, care a devenit dublă campioană balcanică la juniori I, în probele de două și patru vâsle, aceeași performanță fiind realizată de Gabriela Tivodariu, la simplu și patru vâsle, în întrecerea juniorilor II. Narcisa Negură s-a clasat pe primul loc cu barca de patru vâsle, în vreme ce, tot în concursul juniorilor I, Cosmin Pleșescu și Antonel Avăcăriței au cucerit câte două medalii de argint, împreună, cu echipajul de 8+1, și separat, în probele de dublu rame și, respectiv, dublu vâsle. Din barca de 8+1 a mai făcut parte și Bogdan Moaleș, care și-a mai trecut în palmares și un loc trei, la patru vâsle. De asemenea, Darius Racoviță a câștigat medalia de bronz la juniori II, în proba de patru vâsle.

De la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni s-au remarcat sportivele Shara Gușă și Iuliana Cantoriu, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere cu echipajul de patru vâsle pentru junioare II, precum și Sebastian Oșoianu, medaliat cu bronz cu barca masculină de patru vâsle, tot la juniori II.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava