MOPAN Suceava

După două luni și jumătate în care s-au antrenat în siguranță, acasă, sub stricta supraveghere online a antrenorilor, cei 96 de sportivi care alcătuiesc Lotul Național de Canotaj al României, și-au reluat cantonamentul la Complexul Sportiv Național Snagov. Revenirea canotorilor la CSN Snagov (Baza Nouă) a fost posibilă după o amplă testare, demers realizat printr-o mobilizare exemplară a 21 de Direcții Județene de Sănătate Publică și a Direcției de Sănătate Publică a Municipiului Bucuresti, de care aparțin sportivii.

Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, este extrem de încântată de faptul că sportivii au avut posibilitatea să reia antrenamentele și este recunoscătoare autorităților care au făcut toate eforturile pentru ca revenirea canotorilor în cantonament să fie posibilă.

„Nici nu vă imaginați cât de dificilă a fost pentru ei toată această perioadă și cât de important este acest cantonament pentru ca un sportiv de performanță să poată să dea randament, să obțină rezultate remarcabile. Vreau să mulțumesc în acest sens domnului Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății și doamnei Director Amalia Șerban pentru mobilizarea promptă și exemplară a celor 21 de DSP Județene și a DSP București. După instituirea stării de urgență, sportivii au revenit la domiciile lor și au fost testați astfel de DSP-urile județene de care aparțin.  Apoi, țin să mulțumesc pentru mobilizarea exemplară și celor 22 de Directori ai Direcțiilor Județene de Sănătate Publică, dar și personalului serviciului de ambulanță și laborator”, declară Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Ambulanțele și echipajele DSP i-au vizitat acasă pe fiecare dintre canotori pentru efectuarea testelor, iar odată ce au primit rezultatul și acesta a fost negativ, sportivii s-au putut întoarce la Complexul Sportiv Național Snagov. La intrare aceștia au semnat și o declarație pe proprie răspundere. Cantonamentul se va desfășura în condiții de maximă siguranță grație acestei testări, dar și mulțumită personalului bazei care ajută la bunul mers al activității sportive.

Nu doar sportivii au fost testați de COVID-19, ci și întreg personalul de la CSN Snagov. Pe toată perioada cantonamentului, sportivii nu vor părăsi deloc baza, iar personalul se schimbă o dată la 14 zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava