Sia, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai controversate artiste din industria muzicală din cauza modalităţii în care decide să îşi regizeze videoclipurile pieselor. Cu ajutorul unei adolescente foarte talentate la dans, o perucă care are rolul e a-i acoperi faţa şi nişte versuri care pot atinge şi cea mai insensibilă inimă, Sia a făcut furori de-a lungul timpului şi se bucură de aprecierea a zeci de mii de fani din întreaga lume. Din păcate, artista le-a oferit recent o veste proastă acestora, dar le-a transmis şi un mesaj de încurajare, notează click.ro.

„Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează, dar nu eşti singur”, a fost mesajul scris de Sia, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cantareata-sia-diagnosticata-cu-o-boala-neurologica-rara-care-sunt-simptomele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava