Concert pascal
MOPAN Suceava

Amy Macdonald ar urî să fie un artist nou în zilele noastre, dată fiind presiunea constantă de a lansa muzică și de a fi prezent pe site-urile de socializare.

Cântăreața scoțiană, în vârstă de 33 de ani, a revenit în atenția publicului cu primul album după trei ani, ‘The Human Demands’. Ea a spus pentru ziarul Daily Star, potrivit contactmusic.com: „Vezi noii artiști apărând și par atât de tineri și de lipsiți de griji; cel puțin mie îmi par așa. Simt că s-au schimbat foarte multe de când am intrat eu în această industrie, totul s-a schimbat și mi-e foarte greu să țin pasul uneori.”

Cât despre dorința oamenilor de a-i vedea mereu pe artiști în lumina reflectoarelor, cântăreața a spus: „Pentru artiștii noi, cel mai greu mi se pare că trebuie să fie mereu în lumina reflectoarelor, altfel nu mai sunt interesanți. Cred că de asta sunt nevoiți să scoată muzică nouă mereu – așa se pierde toată magia.”

Cât despre piesele sale noi, Amy spune că sunt despre urcușurile și coborâșurile vieții. De asemenea, artista subliniază prin intermediul noului album că „este OK să te simți oribil, la pământ uneori” și că este foarte important să vorbești despre asta,

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava