Concert pascal
MOPAN Suceava

Pink a mărturisit recent, potrivit contactmusic.com, că i-a plăcut la nebunie perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei Willow, acum în vârstă de doi ani, pentru că a putut să mănânce cât a dorit, fără să simtă vinovată, din mâncărurile ei preferate: cheescake și aripioare de pui.

”Am luat în greutate aproximativ 25 de kilograme și a fost minunat. Știam că imediat ce voi rămâne însărcinată voi mânca cheesckae și aripioare de pui – și așa am făcut. Chiar m-am îngășat. Totuși, m-am gândit că-mi va fi destul de ușor să le dau jos înapoi.”, a spus cântăreața pentru revista Closer.

Pink a angajat-o pe celebra antrenoare Jeanette Jenkins și pe starul ‘The Biggest Loser’ Jillian Michaels pentru a o ajuta să scape de kilogramele în plus. Desemenea, s-a abonat la Freshology –  o companie online care livrează meniuri sănătoase celor care vor să slăbească – și, astfel, cu multă muncă și o alimentație corectă, și-a recăpătat destul de rapid abdomenul tonifiat.

”M-am antrenat cinci zile pe săptămână, câte o oră și jumătate, plus repetițiile de dinaintea concertelor – dar și mănânc foarte mult. Îmi place mâncare și îmi place și vinul, așa că nu am lăsat nimic să mă împiedice să mă bucur de aceste lucruri.”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Cântăreței Pink i-a plăcut la nebunie să fie însărciantă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava