• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pink a mărturisit recent, potrivit contactmusic.com, că i-a plăcut la nebunie perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei Willow, acum în vârstă de doi ani, pentru că a putut să mănânce cât a dorit, fără să simtă vinovată, din mâncărurile ei preferate: cheescake și aripioare de pui.

”Am luat în greutate aproximativ 25 de kilograme și a fost minunat. Știam că imediat ce voi rămâne însărcinată voi mânca cheesckae și aripioare de pui – și așa am făcut. Chiar m-am îngășat. Totuși, m-am gândit că-mi va fi destul de ușor să le dau jos înapoi.”, a spus cântăreața pentru revista Closer.

Pink a angajat-o pe celebra antrenoare Jeanette Jenkins și pe starul ‘The Biggest Loser’ Jillian Michaels pentru a o ajuta să scape de kilogramele în plus. Desemenea, s-a abonat la Freshology –  o companie online care livrează meniuri sănătoase celor care vor să slăbească – și, astfel, cu multă muncă și o alimentație corectă, și-a recăpătat destul de rapid abdomenul tonifiat.

”M-am antrenat cinci zile pe săptămână, câte o oră și jumătate, plus repetițiile de dinaintea concertelor – dar și mănânc foarte mult. Îmi place mâncare și îmi place și vinul, așa că nu am lăsat nimic să mă împiedice să mă bucur de aceste lucruri.”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Cântăreței Pink i-a plăcut la nebunie să fie însărciantă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava