Concert pascal
MOPAN Suceava

„Capra cu trei iezi”, lansat pe 23 martie, îi are în rolurile principale pe marii actori Maia Morgenstern (60 de ani) și Marius Bodochi (63 de ani) și se află pe locul 1 în top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix în România. Însă ce părere au cei care l-au vizionat?

Pelicula regizată de Victor Canache (36 de ani), „Capra cu trei iezi” – una dintre cele mai cunoscute povești românești – prezintă publicului o nouă perspectivă care depășește personificarea și cântecele vesele pentru a oferi o imagine reală a tragediei.

Însă în rândul telespectatorilor, părerile sunt împărțite. Unii au considerat pelicula o adevărată capodeporă, pe când alții s-au declarat dezamăgiți, potrivit click.ro.

„Un film foarte bun, însă nerecomandat minorilor. De mult nu am mai văzut un film românesc atât de captivant“, „Bun, foarte bun. Incredibilă atmosfera”, „Of, of… Același tipar de când mă știu în filmele românești… ca la teatru… Sper să ne facem bine și noi în industria de film. Ecranizări după orice s-ar face nu putem depăși tiparul… Prea profundă pentru mine toată «industria» filmului românesc“, „Fără supărare, dar mi se pare o dramă foarte proastă, nu poveste. Păcat!“, „Bun filmul, văzut în cinema“, „M-a traumatizat filmul asta și ați ruinat povestea pentru mine. Mă duc să arunc cărțile cu «Capra cu trei iezi», că nu vreau să mai aud de ea….. mai faceți și voi o comedie“, au fost doar câteva din comentariile aduse pe pagina de Facebook a platformei Netflix.

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/capra-cu-trei-iezi-locul-1-pe-netflix-filmul-2253414.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava