MOPAN Suceava

Vineri în  jurul orei 12.00, politiștii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Marginea au identificat în trafic, pe DN 17A comuna Sucevita o autoutilitara care transporta materiale lemnoase.

Conducatorul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui barbat de 43 ani, din  Sucevita,  iar în urma  controlului  efectuat  asupra  autoutilitarei  s-a  constatat  catransporta materiale lemnoase fara a detine documente specifice de transport .

S-a procedat la efectuarea de verificare în aplicatia SUMAL CONTROL, stabilindu­ se ca pentru autoutilitara în cauza nu exista emis document care sa ateste provenienta materialelor lemnoase, ocazie cu care autoutilitara a fost condusa la punctul de descarcare ,,Canton silvic” , unde personalul silvic din cadrul OS Marginea a procedat la inventarierea încarcaturii  de  materiale  lemnoase.  Astfel  s-a  constatat  că în autoutilitara     se afla cantitatea de 2,88 m.c. lemn foc fag, conform carnetului de inventariere intocmit de catre reprezentantii din cadrul OS Marginea.

Șoferul a fost sanctionat contraventional iar cantitatea de 2,88 m.c. lemn foc fag, în valoare de 498,24 lei a fost confiscata și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Captură de lemn de foc în valoare de 498,24 de lei făcută de polițiștii din Marginea de la un bărbat din  Sucevița, 9.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava