MOPAN Suceava

În data de 31.08.2022, ora 19:50, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au obținut o informație cu privire la faptul că o autoutilitară transportă material lemnos pe raza satului Valea Putnei, com. Pojorâta, jud. Suceava, fără a avea un aviz valabil în aplicația SUMAL 2.0. S-a procedat la efectuarea de verificări deplasându-ne pe DN 17 înspre Pasul Mestecăniș, ocazie cu care autoutilitara a fost identificată la un imobil din Pojorâta, satul Valea Putnei, fiind încarcat cu material lemnos (lemn de foc).

În continuare, s-a procedat la verificarea transportului sesizat în aplicația SUMAL CONTROL, stabilindu-se faptul că pentru autoutilitara în cauză nu a fost emis un aviz de însoțire a materialului lemnos. S-a stabilit că autoutilitara a fost condusă de un bărbat de 34 ani din localitate, care s-a supus controlului și a transportat materialul lemnos la Atelierul de Producție Sadova.

Materialul lemnos a fost inventariat, reieșind cantitatea de 1,18 mc lemn foc rășinoase, în valoare de 143,96 lei. Întreaga cantitate a fost confiscată, în cauză fiind aplicată o sancțiune contravențională conform art.19, alin. 2, lit. a, pct.1 din LG 171/2010.

 

Captură de lemn de foc în valoare de 143,96 de lei făcută de polițiști la Valea Putnei, 7.0 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava