Concert pascal
MOPAN Suceava

Patrula de poliție din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, fiind în exercitarea serviciului de patrulare pe raza de competență, a depistat și oprit o autoutilitară care transporta cherestea.

Șoferului i s-a solicitat să prezinte documentele de însoțire a transportului iar acesta a precizat faptul că nu are documente. În continuare s-a verificat prin aplicația sumal.control legalitatea transportului. Cu această ocazie s-a stabilit faptul că transportul de materiale lemnoase depistat este fără proveniență legală.

S-a solicitat sprijinul Ocolului Silvic Râșca, care a procedat la inventarierea materialului lemnos din autoutilitară, stabilind faptul că în autoutilitara se află cantitatea totală de 3,36 m3 lemn foc specia Molid.

Având în vedere cele constatate polițiștii au dispus sancționarea contravențională a șoferului în temeiul art. 5-7 din OG 2/2001 rap. la art. 19 alin. 2 lit a) din Legea 171/2010, iar în temeiul art. 19 alin. 2 din Legea 171/2010. s-a dispus confiscarea  fizică a cantități 3,36 m3  lemn foc specia Molid, în valoare de  409,92 lei.

Materialul lemnos confiscat fiind depozitat și preluat în custodie de către OS Râșca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava