• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cara Delevingne a mărturisit că s-a simțit pentru prima dată „cu adevărat frumoasă” în momentul în care o persoană importantă pentru ea i-a spus că o iubește.

Modelul/actrița în vârstă de 26 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „Cred că prima dată când m-am simțit frumoasă a fost atunci când cineva mi-a spus că mă iubește cu adevărat. Fără alte cuvinte, fără alte lucruri despre care aș fi crezut eu că e nevoie a fi spuse sau făcute pentru a mă simți frumoasă.”

Vedeta din ‘Suicide Squad’ a mai spus, într-un interviu acordat revistei LOVE: „Când eram copil, credeam că totul este frumos. Dar frumusețea pentru mine era reprezentată de natură, de animale, de cer. Totul era frumos. Nu priveam oamenii ca fiind frumoși și, cu siguranță, nu credeam nici despre mine că sunt frumoasă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava