MOPAN Suceava

Pe 21 februarie, între ore 12:00-20:00, tinerii interesati de o cariera internațională în modeling sunt așteptați în City Gallery din incinta Shopping City Suceava să participe la castingul organizat de Agenția Dejavu Models Management România, împreună cu Tibi Vîntur pentru următorul “Model Internațional la Milano, Londra, Paris sau New York”.

Cei care visează să devină  modele internaţionale pot să participe la castingul de pe 21 februarie. Nu exista nici o taxă de participare sau de înscriere. Fotograful Tibi Vîntur le va face câteva fotografii pentru portofoliu, iar la finalul evenimentului, reprezentanţii Agenţiei Dejavu Models Management vor alege tinerii care au potenţial în domeniul modelingului. Fetele trebuie să aibă o înălţime de minim 172 cm, iar băieţii de minim 182 cm, vârsta fiind de minim 14 ani. Ținuta recomandată este cea casual.

DEJAVU MODELS MANAGEMENT este una din cele mai cunoscute agentii de modelling din Romania, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, colaborand cu agentii din toate orasele importante ale lumii.

Agenţia Dejavu Models Management,  este condusă de Florin Sopcu, unul dintre cele mai de succes modele masculine din România, care a lucrat foarte mult în străinătate.  In portofoliul lui Florin Sopcu găsim o serie întreagă de prezentări pentru cei mai mari designeri din lume (Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Neil Barret, Moschino, Moncler, Lanvin, trei sezoane pentru Louis Vuitton, Thom Browne, Paul Smith şi mulţi alţii), dar şi nenumărate editoriale de modă în marile reviste de profil.

TIBI VINTUR este un tanar fotograf originar din Suceava, student in anul II la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi, in cadrul Facultatii de Arte Vizuale si Design, specializarea Fotografie si Videoprocesarea computerizata a imaginii. Acesta lucreaza in acest domeniu de aproximativ 4 ani si este specializat pe fotografia de beauty, fashion dar si cea de editorial sau chiar portret. In portofoliul sau se regasesc foarte multe proiecte atat pe plan local, cat si pe plan national, unele din ele fiind publicate in reviste de profil precum The ONE Magazine, Make-up Magazine Romania, Estetica Magazine Romania, etc.

Caravana DejaVu Models Management ajunge la Shopping City Suceava, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava