Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a stabilit recent, în cadrul Adunării Generale a membrilor afiliați, planul de desfășurare pentru viitorul sezon competițional. În acest context, Liga a IV-a urmează să înceapă în cea de-a doua jumătate a lunii august și va aduna la start un număr de 14 echipe.

“Cel mai probabil, noua ediție de campionat a Ligii a IV-a va debuta pe data de 22 august, respectând normele în vigoare. Suntem dispuși să acceptăm echipe noi în Liga a IV-a, cu mențiunea că acele echipe nu vor avea dreptul de a participa la barajul de promovare în primul an de la înscriere.

De asemenea, formațiile participante vor trebui să respecte un minimanual de licențiere, în sensul să vor trebui să aducă stadionul la niște standarde ce se apropie de Liga a III-a, să aibă vestiare, gard împrejmuitor și vor fi, totodată, obligate să filmeze meciurile”, a declarat președintele Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton.

Șapte echipe noi și-au exprimat intenția de a se afilia la AJF Suceava în vederea participării în viitorul sezon competițional. Este vorba de reprezentantele localităților Satu Mare, Hînțăști, Siminicea, Salcea, Volovăț, Vadu Moldovei și Forăști.

“Ne bucură faptul că, după un an greu, sunt atât de multe echipe noi care vor să participe în competițiile din fotbalul județean. Vom ajunge astfel de la 43 la 50 de membrii afiliați AJF Suceava, iar lista rămâne deschisă în continuare”, a completat președintele Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava