MOPAN Suceava

Prin intermediul deplasărilor cu Caravana mobilă de screening și stadializare LIVE(RO)2-EST se caută să se asigure un grad ridicat de aderență la populația din zone din regiunile Nord-Est şi Sud-Est cu acces dificil la servicii de sănătate: localități izolate, fără cabinete de medicină de familie sau localități în care medicii de familie nu au aderat la programul LIVE(RO)2-EST etc. În plus, pentru a se oferi o șansă tuturor pacienților depistați în proiect să-și continue investigațiile, o echipă formată din cadre medicale din Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon“ Iași vor participa la Caravană pentru a asigura stadializarea persoanelor depistate pozitiv. Caravana a fost posibilă prin implicarea autorităților locale și a partenerului proiectului, Asociația Română Anti-SIDA (ARAS).

Caravana mobilă pentru screeningul hepatitelor virale B/D și C este o acţiune care se desfăşoară în cadrul Proiectului LIVE(RO)2-EST – „Program regional integrat de prevenire, depistare precoce (screening), diagnostic și direcționare spre tratament ale pacienților cu boli hepatice cronice secundare infecțiilor virale cu virusuri hepatice B/D şi C” derulat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în parteneriat cu ARAS – Asociația Română Anti-SIDA și cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon“ Iași.

Proiectul LIVE(RO)2 – EST – program regional integrat de prevenire, depistare precoce (screening), diagnostic și direcționare spre tratament ale pacienţilor cu boli hepatice cronice secundare infecţiilor virale cu virusuri hepatice B/D şi C, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Prioritatea de investiții 9.iv: Creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, Apel de proiecte: POCU/ 755/4/9, și se desfășoară în perioada 11 august 2020- 29 decembrie 2023, fiind implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în parteneriat cu ARAS – Asociația Română Anti-SIDA și cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon“ Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava