• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa de organizare a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, coordonată de Secretarul de Stat, Oana-Elena Pintilei, va prezenta tinerilor importanța participării la acest Program, în perioada 6–9 mai a.c., în centrele universitare din orașele Iași, Suceava, Cluj-Napoca și Timișoara, în vederea informării acestora despre modalitatea de înscriere, dar și despre noutățile organizării celei de-a VII-a ediții.

Înscrierile pentru ediția 2019 a Programului Oficial de Internship al Guvernului României au început în data de 10 aprilie și se vor încheia în data de 19 mai, timp în care tinerii interesați pot aplica în vederea înscrierii prin crearea unui cont pe platforma www.internship.gov.ro și completarea unei aplicații ce are rolul de a evidenția capacitatea de inovare a participanților.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României se va derula în perioada 15 iulie – 13 septembrie a.c. și este un bun prilej pentru participanți să cunoască modul de lucru al administrației publice centrale și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii.  Perioada de desfășurare a stagiului de internship este considerată vechime în muncă și în specialitatea studiilor, iar internii vor primi o indemnizație lunară pentru internship în cuantum de 2.080 de lei brut. La finalul perioadei de internship, internii vor primi un certificat de internship din partea Secretariatului General al Guvernului.

În perioada 15–18 aprilie, echipa de organizare a prezentat Programul Oficial de Internship al Guvernului României studenților din cadrul universitaților din București, precum Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, pe care i-a îndemnat să aplice pentru unul din cele 200 de locuri disponibile, în această ediție, în Guvern, ministere, instituții și autorități publice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava