ISJ Suceava continuă inițiativa ”Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu DSP Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli.

Astăzi, 21.10.2021, Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni. 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2angajați din rândul personalului nedidactic.

Cu această ocazie, domnul inspector școlar general, prof. Bocanci Grigore a precizat căîn perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţieîmpotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2.În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare.

Prezent la activitate, domnul inspector școlar general adjunct, prof. Anton Nicolae Ciprian a menționat că pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare. Felicit elevii, dar în acelați timp multumesc și  părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava