Concert pascal
MOPAN Suceava

Cardi B nu suportă vedetele care nu fac duș.

Autoarea piesei ‘WAP’ a criticat celebritățile care au declarat în ultima vreme că se spală rar. „Care-i faza cu oamenii care spun că nu fac duș?”, a scris Cardi pe Twiteer, potrivit contactmusic.com.

Controversata rapperiță în vârstă de 28 de ani a pus alături de comentariile ei mai multe figurine care exprimă greața și altele care apar cu o sprânceană ridicată. „Îmi provoacă greață!”

Comentariile ei vin după ce cuplul Ashton Kutcher, 43 – Mila Kunis, 37, a făcut câteva declarații controversate, luna trecută, legate de obiceiurile lor în ceea ce privește igiena zilnică. „Îmi spăl doar axilele și zonele intime zilnic și cam atât.”, a spus Ashton în cadrul podcast-ului ‘Armchair Expert’.

Soţii Kunis și Kutcher au adăugat că nu își spală nici copiii, Dimitri 4 și Wyatt, 6, zilnic.

Jake Gyllenhaal, 40, a mărturisit apoi, la scurt timp, că este de acord cu ideile celor două vedete și că el procedează la fel. „Din ce în ce mai tare mi se pare că băile nu sunt necesare.”, a spus starul din ‘Brokeback Mountain’.

În cea mai nouă și bizară dezbatere care a cuprins Hollywood-ul, după dezvăluirile făcute de Mila Kunis și Ashton Kutcher, în legătură cu obiceiurile lor de igienă, Jason Momoa și-a asigurat fanii că face duș. El a ținut să precizeze că nu se află în tabăra celebrităților care preferă să nu se spele atât de des și a vrut ca toată lumea să știe asta. „Nu dau start niciunui trend. Fac duș, crede-mă, fac duș, Sunt Aquaman, la naiba, sunt mereu în apă, nu vă faceți griji. Sunt din Hawaii, avem apă sărată pe noi, suntem bine.”, a spus Jason Momoa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava