Concert pascal
MOPAN Suceava

Cardi B simte că „își pierde mințile” uneori, dar are și ‘antidotul’ pentru această problemă – se retrage de pe rețelele de socializare pentru o perioadă.

Rapper-ița – care are o fetiță, Kulture, împreună cu soțul ei, Offset – spune că poate fi greu să faci față celebrității și că are și ea momente în care este cu moralul la pământ, ca fiecare om.

Răspunzând zvonurilor apărute în presa de peste ocean, potrivit cărora Selena Gomez ar fi internată într-un spital și primește tratament pentru o cădere nervoasă, Cardi a spus pentru E! News, potrivit contactmusic.com: „Când am cunoscut-o, mi s-a părut o persoană extrem de dulce, adorabilă. Chiar este ceea ce vedeți. Este un om foarte cald. Aș vrea să îi transmit că este frumoasă, bogată și că trebuie să reziste, pentru că și eu simt uneori că îmi pierd mințile. Soluția mea – mă rog la Dumnezeu și mă retrag de pe rețelele de socializare.”

Săptămâna trecută, în presa de peste ocean s-a scris că Selena Gomez a fost internată într-un spital pentru a primi tratament de specialitate, după ce a suferit o cădere nervoasă.

Cântăreața în vârstă 26 de ani – care anul trecut a fost supusă unui transplant de rinichi – a fost de două ori spitalizată în ultimele două săptămâni, prima dată după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine, iar a doua oară, la o diferență de câteva zile, după ce alte analize sagvine pe care le-a făcut au avut aceleaşi rezultate proaste și i-au provocat o cădere nervoasă şi atacuri de panică.

Acum, potrivit contactmusic.com, Selena s-ar afla într-o clinică psihiatrică de pe coasta de est a SUA.

Artista nu a mai fost văzută în public de câteva săptămâni, iar recent le-a spus fanilor că va lua, din nou, o pauză de la social-media. Ea a scris pe Instagram: „Voi lua o pauză de la rețelele de socializare. Din nou. Oricât de recunoscătoare aș fi pentru vocea pe care rețelele de socializare ne-o dă, sunt și bucuroasă că pot să fac un pas în spate și să mă retrag, să îmi trăiesc viața, să trăiesc momentul. Bunătate și încurajări, doar pentru puțin timp! Doar să țineți minte – comentariile negative pot răni sentimentele oricui.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava