Cardi B a declarat că nu își va mai face vreodată o operație estetică, după ultima intervenție – o liposucție.

Autoarea hit-ului ‘Bodak Yellow’ – care a născut o fetiță în urmă cu 11 luni, pe Kulture – a amânat luna trecută o serie de concerte, după ce a realizat că „a făcut exces de zel” în încercarea de a se întoarce la muncă imediat după ce a apelat la estetician pentru a-și recâștiga trupul de dinainte de naștere.

Acum, cântăreaţa face sport din nou și a spus că nu are de gând să își mai facă vreo operație estetică. „Am reînceput să merg la sală de două săptămâni, pentru că nu am de gând să îmi mai fac vreo operație vreodată. Dar, să fiu sinceră, de atunci (de la operație) nu am avut nicio durere de cap.”, a declarat Cardi B, potrivit contactmusic.com.

Recent, artista a postat un video pe contul ei de Instagram în care a răspuns criticilor venite în urma anulării show-urilor, dar și în urma deciziei sale de a apela la chirurgia estetică. „Fac ce vreau cu corpul meu, nu am timpul pe care îl aveți voi. Job-ul meu este de entertainer, un job de 24 de ore, frate. Așa că nu, nu am timp de sport. Mi-am dorit anumite lucruri pe care, indiferent de cât de mult lucrezi la sală, nu reușești să le îmbunătățești.”, a spus Cardi B în video, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava