MOPAN Suceava

După ce a fost a fost „Negustorul” din „Ferma Vedetelor” de la Cocani, judeţul Dâmboviţa, în 2015, Vasile Calofir a intrat în emisiune anul acesta din postura de concurent, la mijlocul concursului. Actorul Vasile Calofir a ajuns până în finală şi a ieşit pe locul doi, dar nu are de ce să se plângă, pentru că și-a burdușit bine conturile, potrivit click.ro.

În 2015, Vasile Calofir a primit propunerea de a fi Fermierul care mergea în pădure cu produse pentru concurenţii din fermă. Pentru o singură apariţie a primit 1.000 de lei. Actorul a avut 12 apariţii şi a luat 12000 de lei. Anul acesta a fost ofertat din nou, de data aceasta pentru intra din postura de concurent în mijlocul concursului. Surse din preajma echipei de producţie au dezvăluit pentru Click! că anul acesta concurenţii ar fi primit cam 1.500 de euro pe săptămână, iar Vasile Calofir ar fi negociat un onorariu de 1.300 de euro pe săptămână.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/care-au-fost-tarifele-de-la-ferma-vedetelor-vasile-calofir-s-imbogatit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava