MOPAN Suceava

Filmele animate nu ne aduc doar povesti impresionante uneori, ci ne dezvaluie personajele in toata umanitatea lor. Si aici sunt incluse si pbiceiurile alimentare. Vezi in articol care sunt mancarurile preferate ale personajelor din cateva dintre cele mai cunoscute desenele animate.

Mai jos vei gasi cateva retete din desene animate, insa daca vrei si niste retete din viata reala, vezi niste retete de mancare rapida.

Chiftelele din Sta sa ploua cu chiftele

Nici nu ne mai intrebam care sunt cele mai cunoscute alimente sau referatele personajelor din acest animat. Si e posibil ca inclusiv producatorii filmului animat sa fie fan ai chiftelelor. Pentru micile bilute de carne sunt alimentul cel mai folosit in desenul animat, denumit dupa cunoscutele chiftelute.

Paste cu chiftelute – Doamna si vagabondul

Preferatele vagabonsului si promovate ca un deliciu culinar italia, pastele cu sos si chiftelute ajung sa fie servite intr-una dintre cele mai romantice intalniri animate. Probabil ca stii deja celebra scena din Domana si vagabondul, in care cei doi catei amorezati isi pecetluiesc iubirea cu un sarut deasupra unei farfurii cu spachete cu chiftele.  Oare sa spunem ca acste chiftelute sunt preferate in doua desene animate?

Lasagna, preferata lui Garfield

Sa spunem mai mult? Probabil ca un miau ar fi suficient, pentru toate lumea il cunoaste pe Garfield, motanul lenes, caruia ii place sa manance lasagna in fotoliul lui confortabil din fata televizorului. Am putea spune ca e un fel de mancare celebru, promovat intens de un motan cel putin la fel de celebru.

Ratatouille – ghiveciul frantuzesc facut la cuptor

Omleta sau ghiveciul din Ratatouille, pregatite de Remy, micul sobolan pasionat de gatit, sunt unele dintre cle mai cunoscute feluri de mancare din desene animate. Si asta se datoareaza succesului pe care l-a avut filmul animat. E foarte probabil ca ghiveciul frantuzesc sa fie mai cunoscut decat omleta, strict prin promovarea facuta de film animat, chiar daca in realitate, omleta e mai des gatita decat in ghiveciul Ratatouille.

Gogosile cu topping din Familia Simpson

Homer Simpson e celebru pentru dragostea lui pentru gogosi cu glazura si bombonele colorate. Probabil ca acest fel de mancare e chiar mai des asociat cu Homer decat cotletele de porc (pork chops) sau pizza.

Dezmat culinar in Scooby Doo

Sendvisurile gigant din Scooby Doo probabil ca sunt mai putin asociate cu acest desen animat decat biscuiti Scooby Doo. Un snack destinat cainelui fricos si celebru, care a fost reprodus si in realitate pentru copiii amatori de dulciuri, care sunt si fani ai acestui film animat.

Pizza

Mai toate personajele din desene animate sunt mari admiratoare de pizza, asa ca e greu de stabilt cine e cel mai reprezentativ pentru acest fel de mancare. Daca voi asociati pizza cu un desen animat, ne puteti lasa un comentariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava