• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Carey Hart a postat un mesaj emoționant pe pagina sa Instagram, cu ocazia aniversării a 13 ani de la căsătoria cu Pink.

Motociclistul în vârstă de 43 de ani și autoarea hit-ului ‘Beautiful Trauma’ – care au împreună doi copii, pe Willow, în vârstă de șapte ani, și pe Jameson, în vârstă de doi ani – au sărbătorit, recent, 13 ani de căsnicie, iar joi Carey a postat pe Instagram un mesaj emoționant. „Nu îmi vine să cred că sărbătorim 13 ani de căsătorie! Cine ar fi crezut că doi bezmetici ca noi o să ajungă la un capăt? Sunt recunoscător că exiști în viața mea, iubito. Am creat o viață minunată și o familie extraordinară împreună. Te iubesc. #17aniputernici.”, a scris acesta pe rețeaua de socializare, acolo unde a postat și o fotografie cu el și cu soția sa, potrivit contactmusic.com.

Pink a glumit anul trecut că uneori ar vrea „să îl înjunghie” pe soţul ei, Carey Hart, „cu o furculiţă”.

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani este căsătorită cu Carey Hart din 2006. Deşi relaţia lor a cunoscut şi multe coborâşuri, artista spune că a găsit cheia menţinerii unei familii unite: râsul.

Pink a spus atunci, potrivit contactmusic.com: „Încerc să râd pe cât de mult posibil. Şi sunt, cu toate acestea, momente în care mă uit la el şi mă gândesc: ‘Nu te-am plăcut niciodată deloc, nu e nimic de plăcut la tine, nu te-am plăcut niciodată, nu îmi va mai plăcea niciodată de tine’. Apoi, după cinci minute, îi spun: ‘Arăţi foarte bine în jeans’. Apoi, mai trec două zile şi îmi spune lucruri pe care doar el mi le poate spune, pentru că mă cunoaşte de atât de mult timp… Mai trece o zi şi îmi doresc să îl înjunghii cu o furculiţă. Aşa că, da…”

Cântăreaţa are o relaţie cu Carey Hart de mai bine de 17 ani şi a mai spus că lucrurile ei nu merg întotdeauna bine, însă „se merită”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava