Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de-a doua ediție a festivalului „Rock la Dunăre” („Danube Rock Festival”) va avea loc la Galați, între 19 și 21 iunie, iar nume mari ale rock-ului românesc, austriac, englezesc, bulgar și croat vor urca pe scenă pentru a încânta publicul, notează click.ro.

Anul acesta, festivalul de rock care se va desfășura pe stadionul „Dunărea Galați” va găzdui artiști și trupe importante de rock, precum Ian Andreson („Jethro Tull”), Dan Andrei Aldea („Sfinx”), Cristi Minculescu, „Iris”, „Cargo”, „Vița de Vie”, „Trooper”, Rolin Humes (Croația), Coffeeshock Company (Austria) și mulți alții, potrivit sursei citate.

Festivalul este organizat de Teatrul Muzical „Nae Leonard”, împreună cu Primăria Municipiului Galați, și va dura trei zile. Pe scenă vor urca și trupe tribut „AC/DC”, Jimi Hendrix și „Pink Floyd”. Publicul se va putea bucura de muzică în aer liber și va avea la dispoziție standuri cu apă, răcoritoare, bere și fast-food. Accesul la festival va începe cu ora 17.00, iar concertele vor începe de la 18.00.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cargo-vita-de-vie-si-trooper-pe-scena-festivalului-rock-la-dunare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava