Concert pascal
MOPAN Suceava

Carly Rae Jepsen a făcut un album disco după ce a fost în Suedia și a „săpat după chestii Abba”, dar spune că discul, cel mai probabil, va sta îngropat în grădina din spatele casei pentru totdeauna.

Carly a declarat, potrivit contactmusic.com: „Am făcut un album numit ‘Disco Sweat’, care probabil nu va fi niciodată lansat; și nici nu ar trebui. Am început cu intenția de a face un disc modest, cu piese de genul celor care se pun la sfârșit de peterecei. Cred că am făcut asta după excursia din Suedia, după ce am săpat după multe chestii Abba. Apoi am explorat anii ’70. Apoi m-am îndreptat către anii ’80. Dar nu a fost mereu așa simplu. Cred că sunt piese pe noul album care au câte ceva din viziunile mele. Un bun exemplu este ‘Julian’. Am ajuns să părăsesc un drum și mi-am dat seama că sunt cântece cu influențe din anii ’90 pe care mi-aș dori să le includ, cântece cu mai mult sens decât cele de pe ‘disco Sweat’, album care va fi îngropat în grădina din spatele casei.”

Artista a mai spus că a început să creeze doar muzică bazată pe sentimente „autentice, reale” și nu care să coincidă cu dorințele oamenilor. „Cred că m-am maturizat și am mai multă încredere în muzica mea pop, în ceea ce mă face să mă simt confortabil și în ceea ce mă inspiră. Nu judec pe nimeni și știu că vor fi oameni care vor rezona cu muzica mea. ”, a adăugat Carly Rae Jepsen, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava