MOPAN Suceava

Carly Rae Jepsen îi va fi întotdeauna recunoscătoare lui Justin Bieber pentru că i-a încurajat muzica, potrivit contactmusic.com. Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, a cunoscut faima cu piesa ´Call Me Maybe´, care a devenit un hit răsunător, după ce starul pop, în vârstă de 21 de ani, a distribuit informații despre melodie pe Twitter. Atât Justin cât și Selena Gomez, fosta prietenă a acestuia, i-au promovat videoclipul realizat pentru cântec.

Carly a declarat pentru Huff Post Live: ˝Dacă aș fi știut că va da informații despre piesă pe Twitter, m-aș fi ascuns sub o piatră. A fost o adevărată schimbare în viața mea. Dintr-o dată am primit toată atenția. Sunt atât de recunoscătoare lui și Selenei și tuturor pentru asta. Este unul din acele lucruri pentru care nu știi cum să-ți iei revanșa.˝

Artista a dezvăluit și că este o mare fană a muzicii lansate recent de Justin, inclusiv a single-urilor ´What Do You Mean´ și ´Where Are You Now´, mai notează sursa citată. Ea a spus: ˝Ador muzica lui. Este probabil cel mai bun lucru pe care l-am auzit de la el până acum. Ca tânăr artist ești într-o continuă schimbare și ador ce face el acum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava