MOPAN Suceava

Carmen Brumă sfidează vremea într-o ținută foarte sexy. Vedeta s-a fotografiat în fundul gol, în frig, iar fanii i-au scris mesaje în care i-au apreciat formele perfecte. Iubita lui Mircea Badea nu a ținut cont de zăpadă sau de frigul de afară, s-a lăsat în lenjerie intimă și s-a fotografiat, iar imaginile au făcut furori pe rețelel de socializare, notează click.ro.

„Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada dar m-am răzgândit”, spune Carmen Brumă pe Instagram, potrivit sursei citate.

„Ador această fotografie! Nu numai pentru … the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva – sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu … frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat”, i-a scris Mihaela Rădulescu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/carmen-bruma-din-nou-fundul-gol-zapada-mihaela-radulescu-s-dezlantuit-e-atitudinea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava