Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua se dovedeşte a fi prea scurtă pentru mulţi dintre noi, iar pentru Carmen Brumă aproape jumătate din ea înseamnă sport, mişcare şi antrenamente intensive. Vedeta a lansat recent un nou program de slăbit la care pe lângă planul alimentar recomndat, Carmen a filmat pas cu pas exerciţiile care trebuie să însoţească dieta, iar la final când a tras linie şi a adunat şi-a dat seama că şi-a doborât toate recordurile: peste 10 ore petrecute în sala de fitness, notează click.ro.

„Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara, o supersiluetă de plajă! M-am străduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține silueta mult visată. Acest program, care cuprinde 4 săptămâni de dietă și 5 antrenamente săptămânale pentru acasă, te pune rapid într-o formă fizică mult mai bună astfel încât să fii mândră de corpul tău atunci când mergi la plajă.”, a declarat Carmen Brumă, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe:https://www.click.ro/vedete/romanesti/carmen-bruma-record-la-antrenamente-10-ore-de-exercitii-intr-o-singura-zi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava