Concert pascal
MOPAN Suceava

Artistele Carmen Șerban și Ornela Pasăre au luat atitudine în scandalul care îl are în centru pe duhovnicul lor de suflet, Calistrat Chifan. Acesta este anchetat după ce a fost acuzat că ar fi lovit o enoriașă chiar în curtea bisericii. Artistele sunt de părere că se duce o campanie de defăimare la adresa preoților, notează click.ro.

Carmen Șerban este consternată de ceea ce i se întâmplă preotului la acest moment. Aceasta le acuză pe enoriașe de lipsă de bun simț și este de părere că hărțuitoarele sunt chiar femeile care l-au dat pe Calistrat pe mâna Poliției „Există persoane care se ocupă cu hărțuiala și își bucură ego-ul făcând asta. Și noi, artiștii, ne confruntăm uneori cu astfel de situații, în care câte un îndrăcit sau câte o îndrăcită, se manifestă urât, făcând gesturi deranjante, enervante, jignitoare sau chiar umilitoare. Este imperios necesar ca să existe o limită a respectului și a bunului-simț! Din păcate, mulți aplaudă gesturile neadecvate și hulesc un comportament transparent și firesc, cum de-altfel s-a exprimat Părintele Calistrat. Până la urmă este și el Om și are demnitatea lui.”, este părerea solistei despre cazul controversat al părintelui, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/interviurile-click/carmen-serban-sare-in-apararea-preotului-2222314.html

Carmen Șerban sare în apărarea preotului Calistrat! „Un îndrăcit sau o îndrăcită se ocupă cu hărțuiala!”, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava