Concert pascal
MOPAN Suceava

Carmen Tănase, interpreta celebrului personaj Flăcărica din telenovela „Inimă de țigan”, trăiește o dramă de când și-a pierdut soțul, cunoscutul critic de teatru Victor Parhon, în urmă cu 21 de ani. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, marea actriță a făcut dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Parhon, care murit din cauza cancerului pulmonar, notează click.ro.

Carmen Tănase avea doar 39 de ani când și-a pierdut soțul. Cunoscutul critic de teatru Victor Parhon s-a stins din viață în anul 2000, la 57 de ani, răpus de cancer pulmonar. ”A murit de cancer pulmonar. Fuma enorm, pentru că el scria noaptea. Deci la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”, a dezvăluit actrița, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/carmen-tanase-vaduva-de-21-de-ani-dezvaluiri-teribile-despre-moartea-sotului-au-zis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava