• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Shopping City Suceava invită toți copiii să se bucure de numere de magie, concursuri și multă distracție alături de magicianul Augustin, sâmbătă, 1 noiembrie 2014, începând cu ora 16:00, la CARNAVALUL DE HALLOWEEN.

Timp de câteva ore, cei mici sunt așteptați să participe la un spectacol senzaţional cu magicianul Augustin, care le va dezvălui o serie de trucuri de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite cu ocazia sărbătorii de Halloween: pictură pe față, baloane modelate, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, dar și tradiționalul trick-or-treat. Pe parcursul carnavalului se vor desfăşura numeroase concursuri, printre care şi „Cel mai interesant dovleac”, concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci. De altfel, cele mai spectaculoase costume şi cele mai înfricoşătoare măşti vor fi premiate de către partenerii evenimentului.

Câştigătorii vor primi: 100 jocuri Noriel, 10 pachete cu peștișor Beta din partea magazinului Animax, surprize dulci, vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Carrefour, Alexandria Librării, Mondex, Centrofarm, Animax, Plusoptic, Optic Land, Evel Mod, Coccodrillo, locul de joacă Cutezătorii, precum și revista Cutezătorii.

Magicianul Augustin va susţine un program senzaţional de iluzionism cu numere de levitaţie de obiecte, precum şi momente interactive în care suspansul și amuzamentul vor fi la înălțime. Augustin va prezenta un curs de trucuri explicate, pentru a-i învăța pe cei mici tainele magiei. Magicianul Augustin face parte din Asociaţia Magicienilor şi Iluzioniştilor din România şi a fost premiat în anul 2009 cu trofeul asociaţiei.

Shopping City Suceava  – mai mult shopping și distracție în familie.


Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste  46.000 mp Shopping City Suceava  reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF)  din România  include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava