MOPAN Suceava

Shopping City Suceava invită toți copiii însoţiţi de părinţi şi bunici la Carnavalul de Halloween, sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 14:00, pe zona de food din incinta centrului comercial. Dovlecii decoraţi, costumele spectaculoase şi distracția vor fi ingredientele esențiale care timp de câteva ore vor aduce veselia pe chipurile copiilor.
Cei mici vor avea parte de un spectacol distractiv cu multe jocuri amuzante, pictură pe față, baloane colorate, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, dar și tradiționalul joc trick-or-treat. În plus, toți cei prezenți la eveniment vor putea să deguste din cea mai mare plăcintă cu dovleac și să câștige pe loc sute de premii puse în joc la concursurile speciale.
În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai înfricoşătoare măşti, dar şi cel mai creativ dovleac, concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci organizat pe parcursul carnavalului. Toți participanții vor fi răsplătiți cu diplome și surprize dulci. Sărbătoarea de Halloween este una dintre preferatele copiilor și reprezintă o ocazie minunată pentru ca toată familia să petreacă timp plăcut împreună.

Carnaval de Halloween pentru copii, la Shopping City Suceava, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava