MOPAN Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava și Societatea pentru Egalitate de Gen “SEG” Suceava în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Suceava prin Avizul nr. 38446 / 12.04.2016, Palatul Copiilor Suceava, Shopping City Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Societatea de Caritate „Mila Creștină” Dolhasca, Asociația “Speranță, Șansă, Viitor” din Mihoveni, Societatea de Caritate “Mila Creștină” Dolhasca şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava, organizează Carnavalul Primăverii” ediția a II-a, în data de 7 mai 2016, începând cu orele 1500 la Shopping City Suceava unde participă elevi din Centre de Plasament sucevene

Acţiunea va fi organizată în data de 7 mai 2016, orele 1500 – 1630, la Shopping City Suceava.

Premiile vor consta în sume financiare oferite de Societatea de Caritate “Mila Creștină” din Dolhasca și de Fundația Social-Culturală “Victoria” Suceava, iar toți copiii vor primi cadouri oferite de sponsorii evenimentului: Shopping City Suceava, S.C. Real Hyper Magazine S.R.L. și Rio Bucovina din București, iar Florăria Iris Suceava va sprijini gratuit cu flori pentru premierea Centrelor de Plasament sucevene.

Evenimentul va fi presărat cu momente frumoase prezentate de elevii cercurilor de dans și artă vestimentară din Palatului Copiilor Suceava, momente de beat box și alte momente surpriză.

Vă așteptăm!

Cu consideraţie,

 Prof. Narcisa-Daniela Ștefănescu               Ec. Viorica-Luminița Banc              Psih. Constantin Alecsa

Preşedinte Interimar “EUROACTIV”                   Președinte “SEG”                             Președinte “ALECS GROUP”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava