MOPAN Suceava

Carrefour România, alături de Fundaţia Renaşterea, se înscrie, pe 4 iunie, în cea mai renumită cursă din lume, Happy Run – Race for the Cure Romania, dedicată prevenirii şi combaterii cancerului mamar. Startul se va da sâmbătă, 4 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

“Race for the Cure” este un eveniment de renume mondial, organizat pentru a doua oară, în acest an şi în România, menit să ajute femeile să conştientizeze necesitatea efectuării  analizelor anuale pentru a preveni apariția cancerului mamar. În plus, “Happy Run – Race for the Cure Romania” îşi propune şi strângerea de fonduri pentru derularea programelor Fundaţiei Renaşterea din domeniul sănătăţii femeii. Susţinătorii acestei cauze se pot înscrie în cursă prin completarea formularului online, urmând link-ul www.fundatiarenasterea.ro.

“Suntem extrem de fericiţi să luăm parte, în calitate de partener principal, la ‘’Happy Run – Race for the Cure Romania’’, un eveniment organizat de Fundaţia Renaşterea, care defineşte lupta pentru sănătate, pentru combaterea cancerului mamar. În cadrul companiei Carrefour credem că este important să susţinem acțiuni de conştientizare a prevenţiei acestei maladii care impactează tot mai mult româncele. Cancerul de sân depistat la timp are mai multe şanse de a fi vindecat și de aceea facem un apel către toţi clienţii noştri de a intra în această cursă pentru o cauză nobilă, care ne va ajuta să le ţinem aproape pe toate femeile iubite din viaţa noastră: pe fiicele, surorile, mamele şi bunicile noastre, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Competiţia de pe 4 iunie este structurată pe trei categorii:

  • Cursa Alergătorilor, pe distanţa de 5 kilometri;
  • Fitness Walk, pe distanţa de 5 kilometri, include alergare/plimbare pentru persoane de toate vârstele;
  • Fun Walk – plimbare pe distanţa de 1 kilometru;

Donaţia recomandată pentru înscrierea la cross este de 50 lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru tinerii între 14-18 ani, iar copiii sub 14 ani pot participa gratuit.

Se vor forma echipe între participanţi, vor avea loc competiţii între şcoli, ambasade şi companii şi se vor oferi premii pentru cea mai numeroasă echipă, pentru cea mai eficientă în strângerea de fonduri, dar şi pentru echipa care poartă cea mai originală costumaţie.

Participantii vor primi tricoul oficial al cursei, vor avea acces la cele trei puncte de hidratare, vor participa la încălzirea în ritm de dans, oferită de trainerii de la WorldClass şi vor primi o medalie la trecerea liniei de sosire, precum şi un bilet de participare la o tombolă cu premii. Pentru copii se vor organiza activităţi şi jocuri interesante şi distractive, iar finalul va fi marcat de un concert de excepţie.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru a acoperi costul de manoperă pentru perucile din păr natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice, pentru sesiuni de suport şi informare și susţinere psihologică a acestora, precum şi pentru campanii de informare asupra importanţei depistării precoce a cancerului de sân.

Evenimentul se desfăşoară sub Patronajul Ambasadei Italiei la Bucureşti, cu susţinerea oficială a Administraţiei Prezidenţiale. Alţi susţinători sunt: Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul  Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Crucea Roşie Română şi Asociaţia Bucharest Running Club.

Evenimentul este susţinut, prin participare şi mesaje, de numeroase personalităţi din România: Andreea Mihai, Mihaela Geoană, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Şucu, Amalia Năstase, Monica Nistorescu, de către ambasadoarea Fundatiei- Andreea Esca, dar şi de Monica Dascălu, Iuliana Tudor,  Andreea Raicu, Ramona Bădescu, Violeta Beclea Szekely s.a.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 108 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 Despre Fundaţia Renaşterea

Fundaţia Renaşterea este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2001, declarată de utilitate publică în anul 2007. Misiunea Fundaţiei Renaşterea este de a creşte conştientizarea importanţei prevenţiei şi depistării precoce a cancerului de sân şi de col uterin, oferirea de investigaţii medicale gratuite şi a consilierii pacienţilor oncologici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava