Concert pascal
MOPAN Suceava

Carrie Underwood spune că artistul ei preferat în prezent este Sam Smith fiindcă este un cântăreț autentic și adoră spectacolele sale live, notează contactmusic.com.

Superstarul country este o mare fană a distinsului cu premii Grammy și a albumului de debut al acestuia ´In the Lonely Hour´. Ea respectă, de asemenea, vocea grozavă a artistului și interpretările live autentice.

Într-un interviu acordat pentru Bang Showbiz în timpul unui concert exclusivist la The Edition Hotel în Londra – unde a interpretat cel mai recent single al ei ´Smoke Break´ – Carrie a declarat: ˝Îl ador pe Sam Smith. Cred că este o persoană pe care toată lumea o place în prezent. Are cea mai originală voce. Are calități vocale grozave și apreciez cântăreții autentici, apreciez abordarea sa fără fasoane. Pe scenă este doar el, este un interpret bun și chiar apreciez asta.˝

Carrie a avut un parcurs diferit în drumul spre succes față de Sam, ea fiind descoperită în anul 2005 în timpul emisiunii de talente ´American Idol´, un concurs pe care l-a câștigat, conform sursei citate.

Interpreta piesei ´Cowboy Casanova´ a fost susținută încă de la început de Simon Cowell, iar sprijinul acestuia a însemnat mult pentru ea. Astfel, artista a păstrat legătura cu mogulul din industria muzicală în ultimii 10 ani.

Ea a dezvăluit: ˝Nu l-am văzut de ceva vreme, dar am păstrat legătura. Cred că Simon este mândru de mine și de evoluția mea. A fost un susținător al meu încă de la început, iar sprijinul lui m-a ajutat în fiecare etapă a show-ului de talente.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava