Concert pascal
MOPAN Suceava

Opinia publică britanică, dar şi din numeroase alte ţări, s-a divizat din cauza dezvăluirilor pe care Prinţul Harry le face în cartea sa autobiografică, intitulată „Spare” („Rezerva”), care a fost lansată marţi în librăriile din lumea întreagă – inclusiv în România, într-o traducere realizată de Editura Nemira. Şi toate acestea aruncă Familia Regală în cea mai gravă criză din ultimii 30 de ani, susţin jurnaliştii de la adevarul.ro, potrivit click.ro.

Click! îţi prezintă câteva dintre cele mai importante dezvăluiri din cartea autobiografică scrisă de prinţul Harry:

CONSUMUL DE DROGURI

Ducele de Sussex a recunoscut că a prizat cocaină de câteva ori. El a fumat şi canabis când era la colegiu, iar în 2016 a încercat şi ciuperci halucinogene. Acesta a povestit că a mâncat bomboane de ciocolată care conţineau ciuperci halucinogene, apoi a băut tequila, şi relatează că această experienţă a fost una destul de urâtă, cu vedenii îngrozitoare.

BĂTAIA CU WILLIAM

Potrivit confesiunilor făcute de Harry, fratele său l-ar fi luat la bătaie, în timp ce se certau din cauza lui Meghan, despre care William ar fi spus că este „necioplită” şi „dificilă” – l-ar fi trântit pe jos, rănindu-l pe spate.

„M-a luat de guler, mi-a rupt lanţul de la gât şi m-a dat de pământ”, povesteşte Harry în cartea sa, menţionând că altercaţia a avut loc, în 2019, la reşedinţa ducilor de pe proprietatea Palatului Kensington.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/cartea-printului-harry-rupe-lumea-in-doua-cum-2233915.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava