• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În luna aprilie, Casa de Sănătate Suceava va derula procesul de contractare a serviciilor medico-farmaceutice pe toate domeniile de asistență medicală.

Șeful Casei Județene de Sănătate, Cristi Bleorțu, a transmis că pentru furnizorii care, la data de 31 martie, se află în relație contractuală cu CAS Suceava, înțelegerile se prelungesc, prin acte adiționale pînă pe 30 aprilie. El a precizat că furnizorii care nu sînt în contract cu CAS Suceava trebuie să transmită sau să depună cererea pentru intrare în relaţii contractuale şi documentele necesare. Apoi, vor fi încheiate contracte cu valabilitate în perioada 1 mai-31 decembrie. Calendarul de contractare si listele cu documentele pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică vor fi afişate la sediul CAS şi pe pagina de internet a instituției: www.cassv.ro

Cristi Bleorțu a menționat că, la ora actuală, sînt încheiate 700 de contracte cu furnizorii de servicii medico-farmaceutice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava