• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Muzeul Bucovinei a transmis că pe parcursul întregului an școlar, Casa Custodelui de la Cetatea de Scaun a Sucevei găzduiește proiectul educațional „Să descoperim istoria împreună!”. Practic, în incinta Casei Custodelui a fost organizat un club de lectură, unde se încurajează comunicarea, interacțiunea și libera exprimare. Copiii înscriși în acest proiect vor avea la dispoziție diferite cărți de istorie de pe care se pot documenta. Elevii participanți, coordonați de un muzeograf vor citi împreună o carte sau fragmente dintr-o carte, iar apoi vor avea loc dezbateri. Lectura va fi completată de o serie de jocuri și activități, care îi vor stimula pe elevi și le vor accentua informațiile primite. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0784-275644 sau de la Casa Custodelui din Cetatea de Scaun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava