MOPAN Suceava

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a declarat că în momentul de față instituția pe care o conduce eliberează biletele de tratament aferente seriei a III a. Constantin Boliacu aduce la cunoştinţă  pensionarilor suceveni atât celor care care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament până la acest moment cât şi celor care până în prezent  nu au formulat cerere în acest sens, că se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea unui bilet din această serie.

Persoanele  care au calitatea de pensionar şi sunt interesate de acordarea unui bilet de tratament din această serie dar nu au formulat cerere până la acest moment, se pot prezenta la Casa Judeţeană de Pensii Suceava şi pot depune cerere în acest sens, până pe data de 6 aprilie 2022.

Pentru această serie au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava un număr de 90 bilete de tratament, în staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Herculane, Olăneşti, Techirghiol, Vatra Dornei, Călimăneşti,  Covasna ,Pucioasa, Moneasa, Nicolina şi Geoagiu Băi. Plecarea în staţiune  se va face  în intervalul  08.04.2022- 11.04.2022.

În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava