Casa de Poezie Light of ink are bucuria de a anunța apariția a două excelente volume de debut, având ca autori tineri poeți suceveni. Este vorba despre volumul de poezii “note din secolul kitsch” al poetei Antonia Mihăilescu, respectiv volumul de poezii “CuțitulProaspătȘters” al poetului Vlad Berariu.

Antonia Mihăilescu a câștigat Premiul „Alexandru Muşina” pentru debut în poezie, reprezentând 500 de euro şi publicarea volumului în colecţia AM a Editurii Tracus Arte.

Antonia Mihăilescu este absolventă a Colegiului Național „Petru Rareş” şi membră a Casei de Poezie Light of ink, în prezent studentă la Regie, Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.

Vlad Berariu a câștigat Premiul Editurii Junimea la Festivalul-concurs de poezie “Costache Conachi”, reprezentând publicarea volumului în colecția “Numele poetului” a Editurii Junimea.

Vlad Berariu este absolvent al Colegiului Național „Petru Rareş” şi membru a Casei de Poezie Light of ink, în prezent aplicant pentru Breda University of Applied Sciences, The Netherlands.

Volumele de poezie ale celor doi poeți suceveni pot fi achiziționate de pe site-urile editurilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava