Concert pascal
MOPAN Suceava

Istoria muzicii rock nu este una în care poveştile au întotdeauna un final fericit. Mulţi artişti au murit la vârste fragede, înfrânţi de lungile bătălii purtate împotriva depresiei, consumului de alcool sau droguri. Kurt Cobain nu a fost o excepţie. Solistul trupei grunge Nirvana şi-a curmat viaţa la 27 de ani, într-un mod brutal şi a lăsat în urmă o avere impresionantă. Agenţia imobiliară americană Ewing & Clark anunţă faptul că ultima locuinţă a lui Kurt Cobain, achiziţionată la Seattle cu câteva luni înainte de a se sinucide muzicianul şi în care a trăit alături de soţia sa Courtney Love şi fiica lor, este scoasă la vânzare pentru 7,5 milioane de dolari, potrivit click.ro.

Kurt Cobain şi Courtney Love s-au cunoscut la începutul anilor 1990, iar relaţia lor a fost una turbulentă, marcată de consumul excesiv de droguri şi de alcool. Cei doi muzicieni s-au căsătorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut pe 18 august 1992, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/casa-care-kurt-cobain-s-sinucis-este-de-vanzare-aici-si-trait-ultimele-luni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava