Concert pascal
MOPAN Suceava

Casa Judeţeană de Pensii Suceava eliberează biletele de tratament aferente seriei a XVI-a, a anunțat șeful instituției, Constantin Boliacu. În acest context, Boliacu aduce la cunoştinţă pensionarilor suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament, că  se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava,pentru eliberarea unui bilet din această serie, dacă au formulat cererea cu cel puţin  30 de zile anterior plecării în staţiune.

„Pentru seria XVI au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr total de 300 bilete de tratament iar din aceste 300 bilete de tratament au fost ocupate la data prezentului comunicat 60, rămânând disponibile un număr de 240 bilete de tratament.Aşadar, persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea  repartizării unui bilet de tratament,în limita numărului de locuri disponibile”,a  spus Boliacu.

Biletele de tratament disponibile vizează staţiunile Amara, Techirghiol, 1Mai, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Mangalia, Nicolina, Lacul Sărat, Ocna Şugatag, Olăneşti, Târgul Ocna, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Eforie Nord, Călimăneşti, Felix şi Covasna, iar plecarea în staţiune se face în  intervalul 14-18.10.2020.

” În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice. Reamintim că  ridicarea  tuturor  biletelor  aprobate se face  numai de către  titularii acestora , cu actul de identitate în original , la parterul instituţiei, ghiseul 16. În cazuri exceptionale  ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular, cu  procura notarială”, a mai spus Boliacu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava