Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bosanci, au intervenit luni la amiază cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit aunei femei din comuna Bosanci.
La sosirea echipajelor, ardea acoperişul locuinţei, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la întreaga casă şi la o gospodărie aflată în imediata apropiere. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, în incendiu au ars acoperişul casei pe 80 de metri pătraţi, 4 metri pătraţi din planşeul holului, 20 de metri pătraţi din planşeul camerelor şi izolaţia exterioară din PVC. S-au degradat restul planşeului, faţata exterioară a pereţilor, precum şi cea interioară, în holul casei.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic generat de coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile. În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarei şi locuinţa învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava